Ανάθεση ακινήτου με αποκλειστικότητα

Επιλέξτε το σωστό γραφείο για την σωστή προβολή του ακινήτου σας

Αποκλειστικότητα


Αποκλειστική Εντολή Ανάθεσης είναι η εντολή που δίνει ο ιδιοκτήτης στον κτηματομεσίτη, να διαχειριστεί το ακίνητό του με επαγγελματισμό, συνέπεια, υπευθυνότητα και εχεμύθεια, κερδίζοντας έτσι Χρόνο και Χρήμα!

Η Αποκλειστικότητα ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΗ μπορεί να προσκομίσει:

  • Το ακίνητο αποκτά πλεονέκτημα σε σχέση με άλλα καθώς γίνεται ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

  • Όταν ένα ακίνητο υποδεικνύεται απο πολλά μεσιτικά γραφεία χάνει την αξία του και ο ιδιοκτήτης μέρος της διαπραγματευτικής του δύναμης.

  • Γίνεται πιο δυναμική προώθηση του ακινήτου καθώς επενδύουμε και εμείς πάνω σε αυτό, ενημερώνοντας τους συνεργάτες μας και προβάλοντάς το εντός και εκτός Ελλάδος.

  • Με την αποκλειστική εντολή ανάθεσης το κάθε ακίνητο και ιδίως, τα πιο αξιόλογα, προωθούνται με λεπτούς και διακριτικούς χειρισμούς και οχι ανεξέλεγκτα.

  • Υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την πορεία του ακινήτου, καθώς και για τις σοβαρές και έγκυρες προτάσεις που υπάρχουν.

  • Αποφεύγεται η διαδικασία ενημέρωσης και συνεννόησης με άλλα μεσιτικά γραφεία, καθώς η εταιρεία μας είναι ανοιχτή σε κάθε συνεργασία με άλλα κτηματομεσιτικά γραφεία, τα οποία ενημερώνονται αποκλειστικά για τα ακίνητα που διαχειριζόμαστε.

Εάν επιθυμείτε να πουλήσετε ή να νοικιάσετε το ακίνητο σας, απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η υποβολή της αίτησης ανάθεσης δεν αποτελεί δεσμευτικό νομικό έγγραφο. Σκοπός της είναι η επικοινωνία, μεταξύ του ιδιοκτήτη και του γραφείου μας. Η έναρξη οποιασδήποτε συνεργασίας πραγματοποιείτε μετά την επικοινωνία και μόνο με την σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών.